Valokuvakehykset

Puuttuuko kehykset valokuvistasi? Meiltä Fotomanista löydät valokuvakehykset normaalin kokoisille valokuville sekä isoille valokuville. Isoimmat kehys 70x100 cm ja kehys 50x70 cm. 50x70 kehys koko on ns. juliste koko.

Kehysvalikoimasta löytyy seinäkehykset ja pöytäkehykset. Pöytäkehyksissä on tuki jolla kehys pysyy hyvin pystyssä pöydällä. Pöytäkehyksissä on myös kiinnitys seinää varten. Yleisin suurin valokuvakehys koko pöydälle on 24x30cm. Valokuvakehys 3 kuvalle tai valokuvakehys 2 kuvalle on hieno lahja. Meiltä löytyy myös valokuvakehys usealle kuvalle johon mahtuu jopa 8 kuvaa tällöin puhutaan kollaasikehyksestä. Taulunkehys on se joka tekee valokuvasta taidekehykset. Taulunkehyksiä valmistetaan eri materiaaleista. Valikoimastamme löydät puisia valokuvakehyksiä, metallisia valokuvakehyksiä. Tunnetuin metallinen valokuvakehys on Eirikehys. Eirikehys on suomessa valmistettu käsityönä.

Valokuvakehykset kruuna valokuvan ja siksi on tärkeää, että valokuvasi sopii värien ja sävyjen puolesta taulukehyksen listaan. Kun haluat valokuvan sopivan täydellisesti kehykseen niin silloin kannattaa hankkia mieleinen paspartuu -paspartuu on piste i:n päälle. Papartuu löytyy eriväreissä ja niissä on kaunis viiste joka on yleensä valkoinen. Valokuvakehyksiä netistä tilattuna on hyvä ratkaisu sillä meillä on nopea toimitus kehyksille.

Järjestys: