Valokuva-albumit

Meiltä monipuolinen valikoima valokuva albumeita lahjaksi tai itselle. Valokuva albumimme ovat laadukkaita ja valmistettu happo vapaasta kartongista joka ei vahingoita valokuvia. Kartonkilehtisiin valokuva albumeihin kuvat liimataan valokuvaliimalla tai nykyaikainen ratkaisu on käyttää valokuvateippiä. Valokuvateippistä irtoaa pieniä tarranpaloja joiden avulla valokuva pysyy hyvin kiinni kartonkilehtisessä valokuva albumissa. Hautajaisalbumiit saat muistokuvat kauniista esille ja niissä on ristinmerkki kannessa.

Valokuva-albumi on paras lahja. Vauva -lapsialbumit ovat erinomainen lahja tallentamaan valokuvamuistot vuosiksi eteenpäin. Hää- ja polttarialbumitkin löytyvät valokuva-albumivalikoimastamme. Niissä on usein kuva-aukko albumin etukannessa johon saa laitettua vaikka vihkiparin valokuvan. Nuorten valokuvaajien keskuudessa Polaroid- ja Instax kuvien säilytykseen tarkoitetut albumit ovat huippusuosittuja. Instax ja Polaroid valokuvien paras paikka on valokuva albumissa.

Valokuva albumit joissa on muovitaskut ovat helppoja ja näppäriä valokuvien säilytykseen. Muovitaskullisessa albumissa kuvia on helppo vaihtaa ja muuttaa järjestystä. Valokuva säilyy valokuva albumissa hyvin. Kiiltovien tarra-albumi on tullut takaisin monen vuoden jälkeen!

Valokuva albumi Henzo on albumeiden laadukas merkki -kysy lisää!

Järjestys: