Toimitusehdot

Tuotteen arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tuotetiedoissa. Ilmoitamme aina poikkeavasta toimitusajasta. Tilauksen kulkua voi seurata sähköpostitse lähetetyllä seurantatunnuksilla, kun tuote on toimitettu postiin. Ongelmatilanteissa otamme itse yhteyden asiakkaaseen.

Toimituskulut

Tuotteet ovat noudettavissa ilman toimituskuluja myymälästämme. Postitse toimitettaessa kulut näkyvät ostoskorissa, tilausta tehdessäsi.

Palautusoikeus

Fotoman Oy noudattaa Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta kauppiaan antamaan osoitteeseen, jolloin kauppasumma palautetaan täysimääräisenä ja palautuskulut maksaa kauppias. Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita ja myyntikelpoisia tuotepakkauksia, palautusoikeutta ei ole esimerkiksi avatuilla ohjelmistoilla (koskee myös kameroiden mukana toimitettavia ohjelmistoja)

 Maksaminen 

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy. 

Maksutavat 

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. 

Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard) Korttimaksamisen ja Danske Bankin MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen sekä MobilePay-maksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan. 

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy Y-tunnus: 2121703-0 Keilaranta 5 02150 ESPOO Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00 Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi www.maksuturva.fi

Yleisesti

Toimintamme verkossa perustuu reiluun kaupankäyntiin. Näin ollen odotamme sinulta asiakkaanamme vastapainoisesti rehellistä ja toimivaa yhteistyötä. Älä siis tee turhia tilauksia! Emme toimita uudelleen tuotteita tilaajille, jotka jättävät tilauksensa lunastamatta.

Jos etsit tietosuojaselostetta, niin löydät sen tästä linkistä.