Tamron

Tamron objektiivi valikoimasta lähes kaikki Di ja Di II sopivat Sony Alpha malleihin joissa A-bajonetti. Jos sinulla on täydenkennon Sony Alpha A-bajonetin järjestelmäkamera ja olet ostamassa Tamron objektiiviä niin varmistu, että objektiivissä on Tamron Di merkintä.

Tamron Di objektiivit Sony perällä sopivat lähes aina Sonyn A-bajonetin järjestelmäkameroihin. Tamron objektiivivalikoimasta löydöt kuvanvakaajalla varustetut objektiivit jotka tunnistat lyhenteestä VC. VC-kuvanvakaaja poistaa tehokkaasti käden heilahdukset ja tärinät.

Nopealla ja lähes äänettämällä tarkennuksella varustetut Tamron objektiivit tunnistat kirjainlyheenteestä USD. USD-tarkennusmoottori joka tekee kuvien tarkennuksesta nopeaa ja lähes äänetöntä. Useat Tamron Di objektiivit ovat kosteudenkestäviä ja ne sietävät joka sopii hyvin Canon valokuvaajalle. Tamron Di objektiivillä kuvaat siis hankalissakin kuvausolosuhteissa.

Tamron Di objektiivit Sony alpha kameroihin ovat tunnettuja korkeasta laadusta -Tamron objektiiveihin myönnetään 3 vuoden lisä takuu, kun rekisteröit Tamron objektiivin www.tamron.fi sivuilla 2kk aikana ostohetkestä.

Järjestys: