Tamronilta kolme uutta objektiiviä!

Tamronilta kolme uutta objektiivia

Tamron julkaisee vuoden 2019 keskivaiheilla kolme uutta täyden kennon objektiivia. Kaksi objektiiveista julkaistaan Canonin ja Nikonin peilijärjestelmille ja yksi Sonyn peilittömille kameroille. Hinnat ja saatavuudet julkaistaan myöhemmin.


Tamron SP 35mm 
f/1,4 Di USD


Täydellinen objektiivi katu- ja reportaasikuvaamiseen, konsertteihin ja festareille. Klassinen 35mm laajakulma sopii useimpiin käyttötarkoituksiin. Tamron SP 35mm f/1,4 Di USD on varustettu nopealla ja hiljaisella automaattitarkennuksella ja sen on tarkoitus olla markkinoiden terävin 35mm objektiivi. 

Uutuus objektiivi tulee saataville Canonin ja Nikonin täyden kennon kameroille.


Tamron 35-150mm 
f/2,8-4 Di VC OSD


Innovatiivinen kuvanvakaajallinen ja valovoimainen teleobjektiivi. Tuplaprosessori takaa parhaan suorituskyvyn kuvanvakaukselle ja automaattitarkennukselle. Optisen rakenteen asfääriset linssit ja LD-lasi (Low Dispersion) vähentävät värivirheitä ja mahdollistavat erittäin terävän kuvan. Erittäin käyttökelpoinen zoom-objektiivi potretteihin, urheiluun ja matkakuvaukseen.

Objektiivi tulee saataville Canonin ja Nikonin täyden kennon kameroille.


Tamron 17-28mm 
f/2,8 Di III RXD


Valovoimainen laajakulmazoom Sonyn E-kiinnitykselle tulee olemaan erittäin kiinnostava objektiivi Sonyn A7- ja A9-kameroiden käyttäjille.

Se on erittäin kompakti ja kevyt objektiivi siitä huolimatta, että se on suunniteltu täydelle kennolle ja siinä on jopa f/2.8 valovoima koko polttovälialueella. Uusi 17-28mm on erinomainen yhdistelmä Tamronin 28-75mm Di III RXD -objektiiville! 

Lähin tarkennusetäisyys on vain 19 cm kaikilla polttoväleillä ja erittäin hiljainen ja tasainen RXD-moottori tekevät Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD:stä täydellisen objektiivin myös videokuvaamiseen.