Tamron

Tamron objektiivi valikoima Di II sopii Canonin APS-C kennokoon kameroihin. Jos sinulla on Canon EOS järjestelmäkamera ja olet ostamassa Tamron objektiiviä niin varmistu, että objektiivissä on Tamron Di tai Di II merkintä. D III merkinnällä varustetut Tamron objektiivit sopivat vain peilittömiin järjestelmäkameroihin.

Tamron Di objektiivit Canon perällä sopivat aina myös APS-C kennokoolla varustettuihin Canon EOS järjestelmäkameroihin. Tamron objektiivivalikoimasta löydöt kuvanvakaajalla varustetut objektiivit jotka tunnistat lyhenteestä VC. VC-kuvanvakaaja poistaa tehokkaasti käden heilahdukset ja tärinät.

Nopealla ja lähes äänettämällä tarkennuksella varustetut Tamron objektiivit tunnistat kirjainlyheenteestä USD. USD-tarkennusmoottori joka tekee kuvien tarkennuksesta nopeaa ja lähes äänetöntä. Useat Tamron Di objektiivit ovat kosteudenkestäviä ja ne sietävät joka sopii hyvin Canon valokuvaajalle. Tamron Di objektiivillä kuvaat siis hankalissakin kuvausolosuhteissa.

Tamron Di ja Di II objektiivit Canon kameroihin ovat tunnettuja korkeasta laadusta -Tamron objektiiveihin myönnetään 3 vuoden lisä takuu, kun rekisteröit Tamron objektiivin www.tamron.fi sivuilla 2kk aikana ostohetkestä.

Järjestys: