Canon

Speedlite Transmitter ST-E3-RT lähetin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
1

Toimitusaika: 4-7 vrk

Hinta: 299,00
Edullisin toimitus: Matkahuolto lähellä-paketti 7,90 €
Määrä: kpl

Speedlite Transmitter ST-E3_RT Laukaisee yhteensopivia Speedlite-salamalaitteita jopa 30 metrin etäisyydeltä. Radiotaajuusohjaus mahdollistaa luotettavan toiminnan myös ilman suoraa näköyhteyttä.

Speedlite Transmitter ST-E3_RT Laukaisee yhteensopivia Speedlite-salamalaitteita jopa 30 metrin etäisyydeltä. Radiotaajuusohjaus mahdollistaa luotettavan toiminnan myös ilman suoraa näköyhteyttä.
 
  • Salaman radiotaajuuskaukolaukaisin
  • Laukaise Speedlite-salamalaitteet jopa 30 metrin etäisyydeltä
  • Kuuluu E-TTL II -salamajärjestelmään
  • Jopa 15 salamalaitteen hallinta
  • Kameran kaukolaukaisu
  • Pöly- ja kosteussuojattu

Luotettavaa ulkoisen salaman hallintaa
Voit hallita yhteensopivia Speedlite-salamalaitteita jopa 30 metrin etäisyydeltä. 2,4 GHz:n radiotaajuuslaukaisu toimii myös ulkona, eikä näköyhteyttä välttämättä tarvitse.

 

Valokuvausta usealla salamalla
Voit luoda usean salaman valaistusjärjestelmiä ja laukaista jopa 15 Speedlite-salamalaitetta yhdellä kameraan liitettävällä Speedlite-lähetin ST-E3-RT:llä. E-TTL II -salamamittauksen ansiosta valotuksen hallinta on helppoa.

 

Kameran etähallinta
Voit laukaista Speedlite-lähetin ST-E3-RT:llä varustetun EOS-kameran toisella laiteyksiköllä tai yhteensopivalla Speedlite-salamalaitteella, kuten Speedlite esim. 600EX-RT:llä . Lisäksi voit laukaista jopa 15 kameraa yhtä aikaa ja kuvata synkronoidust

 

Helppokäyttöinen
EOS-kameroiden ja L-sarjan objektiivien tapaan Speedlite-lähetin ST-E3-RT on pöly- ja kosteussuojattu. Lähettimessä on selkeä taustavalaistu nestekidenäyttö, ja sen virtalähteenä toimii kaksi AA-/LR6-paristoa.

Jopa 15 salamalaitteen hallinta

Kameran kaukolaukaisu

Salaman radiotaajuuskaukolaukaisin

Linkki valmistajan kotisivulle

Takuu: Tuotteella on 12kk takuu

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.