Sony RX10 Mark IV + Sandisk Extreme Pro 64GB SDXC -muistikortti

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
1

Heti toimitukseen (myymälän varastossa)

Hinta: 1990,00
Edullisin toimitus: Matkahuolto lähellä-paketti 7,90 €
Määrä: kpl
Sony RX10 Mark IV + Sandisk Extreme Pro 64GB SDXC -muistikortti
Nopea muistikortti kaupanpäälle!

Tästä tuotteesta saat lisäksi 200€ cashback-hyvityksen, joten Black Friday kampanjan aikana(29.11-1.12.2019) tuotteen lopullinen hinta sinulle on ainoastaan 1679€.

 
Sony RX10 Mark IV + Sandisk Extreme Pro 64GB SDXC -muistikortti
Nopea muistikortti kaupanpäälle!

Tästä tuotteesta saat lisäksi 200€ cashback-hyvityksen, joten Black Friday kampanjan aikana(29.11-1.12.2019) tuotteen lopullinen hinta sinulle on ainoastaan 1679€.


Salamannopealla tarkennuksella ja zoomauksella varustettu Sony RX10 Mark IV kamera on ylivertainen luontokuvaajan kaveri.

Suuriaukkoinen (F/2,4–4) 24–600 mm:n optinen zoom-objektiivi

25x optisen zoom-objektiivin 24–600 mm:n zoomausalue ulottuu laajakulmasta ultratele-etäisyydelle. Lisäksi siinä on makrokuvausominaisuus, AA (edistyksellinen asfäärinen)- ja ED (Extra-low Dispersion) -lasielementit, ZEISS® T* -pinnoite ja suuri aukkoarvo F2,4–4. Nämä ominaisuudet tehostavat kameran optista suorituskykyä, jolloin saat erittäin tarkkoja kuvia, joissa on kaunis boke-sumennus.

Exmor® RS™ CMOS -kenno nopeaan kuvaamiseen

Polttotason vaiheentunnistukseen perustuva 315 pisteen automaattitarkennus takaa erittäin nopean ja tarkan tarkennuksen ja seurannan. Lisäksi 20,1 tehollisen megapikselin 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno, jossa on DRAM-siru, mahdollistaa superhidastetun kuvauksen19 enintään 960 kuvaa sekunnissa20 ja erittäin nopean häiriönestosulkimen toiminnan (1/32 000 s).  

Huippunopea BIONZ X -kuvaprosessori

BIONZ X -kuvaprosessori on edellistä mallia nopeampi, joten onnistut nopealiikkeisten kohteiden kuvauksessa luotettavasti ja varmasti, ja voit lisäksi käyttää jatkuvaa kuvausta jopa 24 kuvan sekuntinopeudella21. Uudella kuvankäsittelyalgoritmilla saat laadukkaita kuvia äänettömämmin kaikilla herkkyysalueilla tinkimättä luonnollisten yksityiskohtien säilymisestä.

Laaja 315 pisteen automaattitarkennusalue

Markkinoiden suurin määrä polttotason vaiheentunnistukseen perustuvia automaattitarkennuspisteitä (315) kattaa noin 65 % RX10 IV -kameran uuden kuvakennon kuva-alasta. Tämän ansiosta automaattitarkennuksen alue on niin laaja ja tiheä, että sillä voidaan nopeasti kuvata koko kuva-alalla pieniä ja liikkuvia kohteita, joihin tarkentaminen on muutoin hankalaa. [1] Vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen alue (315 pistettä) [2] kontrastintunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen alue (25 pistettä)

Tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka

Kohteen seuranta toimii erittäin luotettavasti, sillä RX10 IV on ensimmäinen Cyber-shot-kamera, jossa on tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka. Se aktivoi automaattitarkennuspisteet kuvauskohdetta ympäröivältä alueelta hyvin tarkasti ja luotettavasti. [1] Todellisessa näytössä näkyvät automaattitarkennuspisteet [2] automaattitarkennuksen algoritmi (ei näy todellisessa näytössä) 

Nopealla hybridiautomaattitarkennuksella näet kauemmas

Uutena toimintona RX10-sarjan kameroiden nopea hybridiautomaattitarkennus tarkentaa automaattisesti jopa vain 0,03 sekunnissa22. Käänteentekevässä automaattitarkennusjärjestelmässä yhdistyvät polttotason vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen nopeus ja seurantateho sekä kontrastintunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen tarkkuus. Se tehostaa kameran toimintaa, ja pystyt tarkentamaan ja seuraamaan kuvauskohteita vauhdikkaankin toiminnan keskellä ja ottamaan niistä teräviä ja tarkkoja kuvia.

Edistyksellinen Eye AF -toiminto

Eye AF -toiminnolla saat taltioitua kiehtovia kasvojenilmeitä, sillä toiminnon erittäin tarkka silmientunnistusominaisuus tarkentaa automaattisesti kuvauskohteen silmiin ja seuraa katseen kohdetta myös kasvojen liikkuessa tai kääntyessä sivulle. Saat siis entistä enemmän mahdollisuuksia mahtavan kuvan rajaamiseen.

Helppokäyttöinen ja vaivaton kosketuslevytoiminto ja Touch Focus 

Kosketuslevytoimintoa käyttämällä voit siirtää tarkennusta helposti liu’uttamalla sormeasi LCD-näytön poikki samalla, kun katsot etsimen läpi. Siirto käy helposti ja sujuvasti sekä käyttämällä sormen liikkeen pituutta (suhteellinen sijainti) että näytössä koskettamaasi kuvan kohtaa (absoluuttinen sijainti). Touch Focus -toiminnon ansiosta voit tarkentaa haluamaasi kohtaan helposti vain koskettamalla kyseistä kohtaa LCD-näytössä. 

Automaattitarkennus virtaviivaistaa tarkentamisen

Nopea automaattitarkennus perustuu älykkäisiin toimintoihin, kuten tarkennusalueen rajain16, jota käyttämällä voit rajata tarkennuksen vain vähintään 3 metrin etäisyydellä oleviin kohteisiin; AF-ON-asetus, jolla voit laukaista sulkimen painamatta sitä ensin puoliväliin tarkennusta varten ja AF-A-tila, joka vaihtaa automaattisesti AF-S (yhden kuvan automaattitarkennus)- ja AF-C (jatkuva automaattitarkennus) -tilojen välillä kohteen liikkumisen mukaan.

Mukautetun asetuksen palauttaminen pitotilassa

Muistiin tallennettavat valotusasetukset (esimerkiksi valotusaika, aukko ja automaattitarkennusalue) voi määrittää mukautettaviin painikkeisiin pitämällä painikkeita painettuna, jolloin ne voi ottaa käyttöön nopeasti painikkeen painalluksella. Esimerkiksi urheilutapahtumissa voi kentän tapahtumien lomassa halutessaan vaihtaa valotusta hetkeksi ja kuvata nopeasti pistetilanteen tulostaululta.

Aiempaa tehokkaampi jatkuva kuvaus

1,0-tyypin Exmor RS -kenno ja BIONZ X -kuvaprosessori ovat tehokas yhdistelmä, jolla AF/AE-seurantaa hyödyntävä jatkuva kuvaus onnistuu jopa noin 24 kuvan sekuntinopeudella21enintään 24923 kuvaa kerrallaan. Voit siis varmistaa, että saat taltioitua käänteentekevät hetket toiminnan vauhdista riippumatta.

Aiempaa tehokkaampi jatkuva kuvaus

1,0-tyypin Exmor RS -kenno ja BIONZ X -kuvaprosessori ovat tehokas yhdistelmä, jolla AF/AE-seurantaa hyödyntävä jatkuva kuvaus onnistuu jopa noin 24 kuvan sekuntinopeudella21enintään 24923 kuvaa kerrallaan. Voit siis varmistaa, että saat taltioitua käänteentekevät hetket toiminnan vauhdista riippumatta.

Nopea hybridiautomaattitarkennus videokuvaukseen

Kehittynyt tuplasti aiempaa nopeampi25automaattitarkennus helpottaa tarkennusta videokuvauksen aikana, ja voit käyttää kaikkia samoja vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen ominaisuuksia kuin valokuvia ottaessasi. Voit hyödyntää tarkennusta luovasti muokkaamalla nopeuden ja automaattitarkennuksen seurannan asetuksia. Käyttämällä esimerkiksi pientä automaattitarkennuksen nopeutta voit luoda vaikuttavia hidastustehosteita.

4K-videotallennus / XAVC S -muodossa

RX10 IV pystyy pakkaamaan tallennettuihin 4K-videoihin lähes 1,7-kertaisen määrän tietoja 4K-videoissa tarvittavaan vaadittuun verrattuna. Kuvatietojen lukeminen pikseleitä pakkaamatta vähentää moiré-ilmiötä ja rosoisuutta. Alkupään suurtiheysintegrointi vähentää sulkimen rullausta, kun kuvaat nopealiikkeisiä kohteita. Tukee XAVC S -muoto, joten voit tallentaa laadukkaita 4K- ja Full HD -videoita, joissa on erittäin vähän kohinaa, jopa 100 ja 50 Mb:n sekuntinopeuksilla.

Mukana nopea 64gb muistikortti ja 10 000mAh varavirtalähde mukaan

RX100 mallista tuttu huippu sensori

Laadukas 4K video

Takuu: 24

Kenno

KENNON TYYPPI
1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno, kuvasuhde 3:2
PIKSELIMÄÄRÄ (TEHOLLISET)
Noin 20,1 megapikseliä
PIKSELIMÄÄRÄ (YHTEENSÄ)
Noin 21,0 megapikseliä

Objektiivi

OBJEKTIIVITYYPPI
ZEISS Vario-Sonnar T* -objektiivi, 18 elementtiä 13 ryhmässä (6 asfääristä elementtiä, mukaan lukien AA-linssi)
F-LUKU (SUURIN AUKKO)
F2,4 (laajakulma) – F4,0 (tele)
ND-SUODIN
-
POLTTOVÄLI
f = 8,8–220 mm
KUVAKULMA (VASTAA 35 MM:N MUOTOA) (STILL-KUVA)
84 ast. -4 ast. 10 min (24–600 mm2)3
TARKENNUSALUE (OBJEKTIIVIIN ETUOSASTA)
automaattitarkennus (laajakulma: noin 3 cm (0,10 jalkaa) – ääretön, Tele: noin 72 cm (2,36 jalkaa) – ääretön, f=250 mm (vastaa 35 mm:n muotoa): noin 140 cm (4,59 jalkaa) – ääretön), Tarkennusalue kuvakennosta: automaattitarkennus (laajakulma: noin 18 cm (0,59 jalkaa) – ääretön, Tele: noin 92 cm (3,02 jalkaa) – ääretön, f=250 mm (vastaa 35 mm:n muotoa): noin 157 cm (5,16 jalkaa) – ääretön)
OPTINEN ZOOM
25x (optinen zoom videotallennuksessa)
CLEAR IMAGE ZOOM (VALOKUVA)
20 M noin 50x / 10 M noin 70x / 5 M noin 100x / VGA noin 380x
CLEAR IMAGE ZOOM (VIDEO)
4K: noin 37,5x; HD: noin 50x
DIGITAALINEN ZOOM (STILL-KUVA)
20 M noin100x / 10 M noin140x / 5 M noin 200x / VGA noin 380x
DIGITAALINEN ZOOM (VIDEO)
Digitaalinen zoom noin 100x
SUOTIMEN HALKAISIJA
72 mm

Näyttö

NÄYTÖN TYYPPI
7,5 cm (3.0-tyyppi) (4:3) / 1 440 000 pistettä / Xtra Fine / TFT LCD
SÄÄDETTÄVÄ KULMA
Ylös noin 109 astetta, alas noin 41 astetta
NÄYTTÖPANEELI (YLÄOSASSA)
Kyllä
NÄYTÖN VALITSIN (ETSIN/LCD)
Automaattinen/elektroninen etsin (manuaalinen) / näyttö (manuaalinen)
MF-SUURENNUSAPU
5,3x; 10,7x

Etsin

NÄYTÖN TYYPPI / PISTEIDEN MÄÄRÄ
0,39-tyypin elektroninen etsin (XGA OLED), 2 359 296 pistettä
KUVA-ALA
100 %
SUURENNUS
Noin 0,70x 50 mm:n objektiivi / ääretön, diopterisäädöllä -1m-1 (vastaavuus 35 mm)
ETSIMEN KATSELUETÄISYYS
Noin 23 mm okulaarista, 21,5 mm okulaarin kehyksestä dioptriasäädöllä -1m-1 (CIPA-standardi)
DIOPTERIN SÄÄTÖ
-4,0...+3,0 m -1
KIRKKAUDEN SÄÄTÖ
Manuaalinen (5 vaihetta) / Aurinkoinen sää

Kamera

KUVAPROSESSORI
KYLLÄ (BIONZ X™)
STEADYSHOT
Optinen; kyllä (älykäs aktiivitila, optinen tyyppi ja elektroninen korjaus, rullauksen estävä tyyppi)
TARKENNUKSEN TYYPPI
Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen mittaus/kontrastintunnistus)
TARKENNUSTILA
Yhden kuvan automaattitarkennus, automaattitarkennus, jatkuva automaattitarkennus, suora manuaalitarkennus, manuaalitarkennus
TARKENNUSALUE
Laaja (315 pistettä [vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus], 25 pistettä [kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus]), keskipainotteinen, joustava pistetarkennus (S/M/L), laajennettu joustava pistetarkennus, lukittuva automaattitarkennus (laaja, keskipainotteinen, joustava pistetarkennus [S/M/L] / laajennettu joustava pistetarkennus)
LUKITTUVA AUTOMAATTITARKENNUS
Kyllä
VALOMITTAUSTILA
Monikuvio, keskipainotteinen, pistetarkennus (vakio/suuri), koko näytön tila keskim., korostus
VALOTUKSEN SÄÄTÖ
+/- 3,0 EV, 1/3 EV:n välein
ISO-HERKKYYS (VALOKUVA) (RECOMMENDED EXPOSURE INDEX)
Automaattinen (ISO 100–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800 (laajennettavissa arvoon ISO 64/80), Multi-Frame-kohinanvaimennus: automaattinen (ISO 100–12 800), 100 / 200 / 400 / 800 / 1 600 / 3 200 / 6 400/ 12 800 / 25 600
ISO-HERKKYYS (VIDEO)
Automaattinen (ISO 100–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800
VÄHIMMÄISVALAISTUS (VIDEO)
Auto: 2,4 luksia (valotusaika 1/30")
VALKOTASAPAINOTILAT
Automaattinen, päivänvalo, varjoisa, pilvinen, hehkulamppu, loisteputki: lämmin valkoinen, loisteputki: kylmä valkoinen, loisteputki: päivänvalon valkoinen, loisteputki: päivänvalo, salama, värilämpötila/suodatin, mukautettu
VALKOTASAPAINON MIKROSÄÄTÖ
KylläG7–M7, 57 vaihettaA7–B7, 29 vaihetta
VALOTUSAIKA
iAuto (4" – 1/2000*) / ohjelmoitava automaattitila (30" – 1/2000*) / manuaalinen valotus (aikavalotus, 30" – 1/2000*) / aukon esivalinta (30" – 1/2000*) / valotusajan esivalinta (30" – 1/2000*); * vähintään aukkoarvolla F8. Nopein valotusaika aukkoarvolla F2,4 on 1/1000 s.4
ELEKTRONINEN SULJIN
iAuto (4" – 1/32000) / ohjelmoitava automaattitila (30" – 1/32000) / manuaalinen valotus (30" – 1/32000) / aukon esivalinta (30" – 1/32000) / valotusajan esivalinta (30" – 1/32000).
AUKKO
iAuto (F2,4/F11) / ohjelmoitava automaattitila (F2,4/F16) / manuaalitila (F2,4/F16) / valotusajan esivalinta (F2,4/F11) / aukon esivalinta (F2,4/F16)
KUVAN HALLINTA
kontrasti, värikylläisyys, terävyys, luovat tyyliasetukset, väriavaruus (sRGB / Adobe RGB), laatu (RAW / RAW ja JPEG / Extra fine / Fine / Standard)
KOHINANVAIMENNUS
Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä 1/3 sekuntia pidemmillä valotusajoilla; suuren ISO-herkkyyden kohinanpoisto: normaali/pieni/ei käytössä; Multi Frame -kohinanvaimennus: automaattinen, ISO 100–25 600
DYNAAMISEN ALUEEN TOIMINNOT
Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen/taso [1–5]); automaattinen suuri dynaaminen alue (automaattivalotuksen ero, valotuksen eron taso [1,0–6,0 EV 1,0 EV:n välein])
KUVAUSTILA
AUTO (älykäs / Superior-automaattitila); ohjelmoitava automaattitila; aukon esivalinta; suljinnopeuden esivalinta; manuaalinen valotus; MR (muistihaku) [kameran muisti 3, muistikortti 4]; videotila (ohjelmoitava automaattitila, aukon ensisijaisuus, suljinnopeuden ensisijaisuus, manuaalinen valotus); HFR-tila (ohjelmoitava automaattitila, aukon ensisijaisuus, suljinnopeuden ensisijaisuus, manuaalinen valotus); panoraama; kohtauksen valinta
KOHTAUKSEN VALINTA
Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto
JATKUVAN KUVAUKSEN NOPEUS (ENINT.) (ENIMMÄISTALLENNUSPIKSELEILLÄ)
Jatkuva kuvaus Hi (korkea): noin 24 kuvaa sekunnissa, jatkuva kuvaus Mid (keskitaso): noin 10 kuvaa sekunnissa, jatkuva kuvaus Low (matala): noin 3,5 kuvaa sekunnissa567
OMAKUVA-AJASTIN
10 s. / 5 s. / 2 s. / 3 tai 5 peräkkäistä kuvaa valittavissa 10, 5, tai 2 sekunnin viive / haarukointikuvat, valittavissa 10, 5 tai 2 sekunnin viive
DRIVE-KUVAUSTILAT
Yksi kuva, jatkuva kuvaus (Hi/Mid/Lo), itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), jatkuva haarukointi8, yhden kuvan haarukointi8, valkotasapainon haarukointi8, DRO-haarukointi8
PANORAAMA (KUVAUS)
Panoraamatila
KUVATEHOSTE
Valokuva: lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen värisuodin, suuren kontrastin mustavalko, pehmeä tarkennus, HDR-maalaus, yksityiskohtainen mustavalko, miniatyyri, vesiväri, kuvitus; video: lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen värisuodin, suuren kontrastin mustavalko.
LUOVA TYYLI
Normaali, kylläinen, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyiset lehdet, mustavalkoinen, seepia, tyylilaatikko
KUVAPROFIILI
Pois/PP1­PP9 [mustan taso, gamma (video, valokuva, Cine1–2, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, kylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa]
TUNNISTETTUJEN TILANTEIDEN MÄÄRÄ
Valokuva: Superior Auto -tila: 44 / iAuto: 33;44

Salama

SALAMATILA
Sisäänrakennettu ponnahdussalama
SALAMAN TYYPPI
Automaattinen / salama käytössä / hidas täsmäys / takatäsmäys / salama pois käytöstä / langaton (lisävarustesalamalla)
AF-ESIVALAISU
Auto / Pois
HAARUKOINTI
Kyllä
ULKOISEN SALAMAN TILA
Sonyn α-salamajärjestelmä, yhteensopiva monikäyttöisen lisävarustesovittimen kanssa; valinnaisen sovittimen avulla saat salamasta yhteensopivan automaattisesti lukittuvan lisävarustesovittimen kanssa
SALAMAKANTAMA
ISO Auto: noin 1,0–10,8 m (3,28 –35,43 jalkaa) (laajakulma) / noin 1,0–6,5 m (3,28 –21,33 jalkaa) (tele), ISO 12 800: enintään noin 20,8 m (68,24 jalkaa) (laajakulma) / noin 12,8 m (41,99 jalkaa) (tele)

Tallennus

YHTEENSOPIVA TALLENNUSVÄLINE
Memory Stick Duo9;Memory Stick PRO Duo9;Memory Stick PRO Duo(High Speed)9;Memory Stick PROHG Duo9;Memory Stick Micro109;Memory Stick Micro (Mark2)109;SD-muistikortti9;SDHC-muistikortti(UHS-I)9;SDXC-muistikortti(UHS-I)9;microSD-muistikortti109;microSDHC-muistikortti109;microSDXC-muistikortti109
TALLENNUSFORMAATTI
Valokuva: JPEG (DCF 2.0-, Exif 2.31- ja MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto); XAVC S; AVCHD -muoto 2.0 -yhteensopiva
TALLENNUSMUOTO (VIDEON ÄÄNI)
XAVC S: LPCM 2-kanavainen AVCHD: Dolby Digital (AC-3) 2-kanavainen (Dolby Digital Stereo Creator)
VÄRIAVARUUS (VALOKUVA)
sRGB, Adobe® RGB
DCF/DPOF
DCF/DPOF/EXIF/MPF
VALOKUVAAN TALLENNETTAVIEN PIKSELIEN MÄÄRÄ (KUVAN KOKO)
Valokuva: 3:2-tila: 20 M (5 472 × 3 648) / 10 M (3 888 × 2 592) / 5 M (2 736 × 1 824); 4:3-tila: 18 M (4 864 × 3 648) / 10 M (3 648 × 2 736) / 5 M (2 592 × 1 944) / VGA, 16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720 × 1 528); 1:1-tila: 13 M (3 648 × 3 648) / 6,5 M (2 544 × 2 544) / 3,7 M (1 920 × 1); 16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720 × 1 528)
HFR
Tallennus:NTSC/PAL-valitsin: [PAL]-tila XAVC S HD: 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 250 kuvaa sekunnissa), 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 500 kuvaa sekunnissa), 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 1 000 kuvaa sekunnissa) / 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 250 kuvaa sekunnissa), 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 500 kuvaa sekunnissa), 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 1 000 kuvaa sekunnissa) NTSC/PAL-valitsin: [NTSC]-tila XAVC S HD: 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 240 fps), 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 480 fps), 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 960 fps) / 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 240 fps), 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 480 fps), 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 960 fps) / 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 240 fps), 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 480 fps), 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 960 fps)tehollisten pikselien kennon lukunopeus:laadun ensisijaisuus: 240 fps / 250 fps (1 824 x 1 026), 480 fps / 500 fps (1 824 x 616), 960 fps / 1 000 fps (1 244 x 420) / kuvausajan ensisijaisuus: 240 fps / 250 fps (1 824 x 616), 480 fps / 500 fps (1 292 x 436), 960 fps / 1 000 fps (912 x 308)
VIDEOKUVAUKSEN AIKANA OTETTUUN VALOKUVAAN TALLENNETTAVIEN PIKSELIEN MÄÄRÄ (KUVAN KOKO)
16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720 × 1 528)
VÄLILLINEN TALLENTAMINEN
Kyllä

Liittymä

TULO- JA LÄHTÖPÄÄTTEET
Multi-/Micro-USB-liitäntä11, Hi-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI, mikrofoni (3,5 mm:n stereominiliitin), lisävarustesovitin, kuulokkeet
NFC
NFC forum Type 3 Tag -yhteensopiva, One touch -kaukosäädin, One touch -jakaminen
WI-FI
Kyllä (IEEE802.11b/g/n [2,4 GHz])
LIITÄNNÄT
-
BLUETOOTH®
Kyllä (Bluetooth® Standard, versio 4.1 [2,4 GHz:n taajuus])

Teho

VIRTALÄHDE
DC 7,2 V (mukana toimitettava akku) / DC 5,0 V (mukana toimitettava verkkolaite)
AKKUJÄRJESTELMÄ
Akku NP-FW50
VIRRANKULUTUS (KAMERATILA)
Noin 2,2 W LCD-näytön kanssa ja noin 2,4 W etsimen kanssa
USB-LATAUS/USB-VIRTALÄHDE
Kyllä (kuvaus, toisto)
AKUNKESTO(VALOKUVAT)(CIPA) 
Näyttö: noin 400 / noin 200 min; etsin: noin 370 / noin 185 min 12
AKUNKESTO(VIDEO, VARSINAINEN KUVAUS)(CIPA) 
Näyttö: noin 75 min; etsin: noin 75 min 1314
AKUNKESTO(VIDEO, JATKUVA KUVAUS)(CIPA) 
Näyttö: noin 135 min; etsin: noin 135 min 1513

Muut

PLAYMEMORIES-KAMERASOVELLUKSET
-
KUVAUSTOIMINNOT
Eye AF; kasvojentunnistus; kasvojen rekisteröinti; valokuvan tallennus (videotallennuksen aikana); Smile Shutter; ruudukko; Quick Navi; digitaalinen tasomittari (vakaus ja rullaus); valkotasapainon haarukointi; DRO-haarukointi; manuaalitarkennuksen ohjaus; ääriviivat; varjostus; näytön merkintä; äänitason näyttö; äänilähdön ajastus; askel-zoom; pika-zoom; TC/UB; valokuvaajan nimi ja tekijänoikeus; ISO Auto, pienin valotusaika; PC-kauko-ohjaus; zoomaustoiminto; tarkennuksen pito; gammanäyttötoiminto; [video] automaattitarkennuksen seurantaherkkyys; [video] automaattitarkennuksen nopeus; tiedostonimen määritys; tarkennusalueen rajain16
TOISTOTOIMINNOT
BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus); 9/25 kuvan hakemistonäkymä; automaattinen suunta; diaesitys; kelaus eteen/taakse (video); poisto; suojaus; Motion Shot -videokuvaus; kuvakaappaus; kuvan automaattikierto; jatkuvan kuvauksen ryhmittely
TRILUMINOS-VÄRI
Kyllä17
4K-KUVALÄHTÖ
Kyllä
KÄYTTÖLÄMPÖTILA
0 °C - +40 °C / 32 °F - 104 °F

Tulosta

TULOSTA
Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)

Koko ja paino

MITAT (L X K X S) (NOIN)
132,5 x 94,0 x 145,0 mm (5 1/4 x 3 3/4 x 5 3/4 tuumaa) 132,5 x 94,0 x 127,4 mm (5 1/4 x 3 3/4 x 5 1/8 tuumaa) (objektiivin etuosasta näyttöön)
PAINO (CIPA-YHTEENSOPIVA)
Noin 1 095 g (2 lb 6,7 oz.) (mukana akku ja SDXC-kortti) / noin 1 050 g (2 lb 5,1 oz.) (vain runko)
  • Akku NP-FW50
  • Verkkolaite AC-UUD12
  • Micro-USB-kaapeli
  • Olkahihna
  • Objektiivin suojus
  • Kengän suojus
  • Okulaarin suojus
  • Käyttöohjeet

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.