Pentaxin uudet 35mm ja 11-18mm -laajakulmaobjektiivit

{image:text}

Pentaxin uudet FA 35mm f2.0  ja  11-18mm f2.8 DA ED DC AW -laajakulmaobjektiivit.


Uusien Pentax FA 35mm f/2 ja Pentax DA★ 11-18mm f/2,8 -laajakulmaobjektiivien ominaispiirteitä ovat kompakti koko, sekä optinen ja mekaaninen huippulaatu.
HD Pentax FA 35mm f/2 on klassinen laajakulmaobjektiivi täyden kennon kameroille. Pienikokoinen objektiivi sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön katukuvaukseen tai matkoille.

HD Pentax DA★ 11-18mm f/2,8 ED DC AW on valovoimainen laajakulmazoom APS-C-kennoisille kameroille. Sen erinomainen terävyys ja tarkkuus myös täydellä aukolla (f/2.8) tekevät objektiivista täydellisen edustajan Pentaxin laadukkaaseen tähtisarjaan.

Ricoh-Pentax päivittää tuotevalikoimansa kahdella uudella korkealaatuisella laajakulmaobjektiivilla, jotka molemmat on tarkoitettu käyttäjille, jotka arvostavat huippulaadukasta rakenteellista laatua ja korkeaa optista suorituskykyä, mutta haluavat samalla säilyttää koon ja painon minimissään. 

F/2 valovoimaisessa laajakulmaobjektiivissa on 35mm polttoväli ja se on suunniteltu täyden kennon kameroille. Toinen uusista objektiiveista on APS-C-kennoisille kameroille suunniteltu f/2.8-valovoimainen laajakulmazoom 11-18mm polttovälillä.