Objektiivit Canonille

Canon objektiivit löydät meiltä. Objektiivi valikoimassa on EF-, EF-S- tai EF-M objektiivit. Vaihtolaite kategoriasta löydät myös käytetyt objektiivit Canoniin -valikoima vaihtuu jatkuvasti. Canon EF-S objektiivit ovat tarkoitettu loistavia kuvia ottaville APS-C kennollisille järjestelmäkameroille. EF-S objektiivi valikoimasta löytyy macro- laajakulma ja teleobjektiivit sekä telelisäkkeet. Canon EF-M sopivat Canon EOS M -kameroihin kuten EOS M3, EOS M5 ja M6.

Kiinteäpolttoväliset EF objektiivit ovat korkealaatuisia kuvia ottavia sekä niiden valovoima on suuri. EF-zoom objektiivit ovat zoom objektiivejä joissa voit säätä kuva-aluetta kätevästi zoomausrenkaalla. Canon macro objektiivit ovat suunniteltu tallentamaan piemmätkin yksityiskohdat -sopii täydellisesti kukkien ja hyönteisten kuvaamiseen.

Canon 1.4x ja 2x polttovälin muuttajilla pääset entistä lähemmäksi kohdetta. Muistathan että f5.6 valovoimaisissa ja sitä heikommissa objektiiveissä ei automattitarkennus välttämättä toimi polttovälin muuttajan kanssa.

Järjestys: