Manfrotto

MANFROTTO 190XPRO3 ALUMIINIJALUSTA BHQ2 KUULAPÄÄLLÄ

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
1

Toimitusaika: 4-7 vrk

Hinta: 279,00
Edullisin toimitus: Postipaketti 8,90 €
Määrä: kpl

MANFROTTO Jalustakit MK190XPRO3-BHQ2 Kuulapää käsittää kompaktin 190XPRO3 3-jatkeisen alumiinijalustan ja monipuolisen BHQ2-kuulapään, joissa kummassakin on modernit toiminnot ja ne on valmistettu erinomaisista ja kestävistä materiaaleista. Uudella Quick Power Lock-toiminnolla jalakset on helppo ja nopea lukita oikeaan asentoon. Jalustassa on myös pysty-/vaakatason pilarimekanismi piilotettuna jalustan yläosaan. 

MANFROTTO Jalustakit MK190XPRO3-BHQ2

190-kitti käsittää kompaktin 190XPRO3 3-jatkeisen alumiinijalustan ja monipuolisen BHQ2-kuulapään, joissa kummassakin on modernit toiminnot ja ne on valmistettu erinomaisista ja kestävistä materiaaleista. Uudella Quick Power Lock-toiminnolla jalakset on helppo ja nopea lukita oikeaan asentoon. Jalustassa on myös pysty-/vaakatason pilarimekanismi piilotettuna jalustan yläosaan. Sekä kamera että pää ovat lähempänä jalustan yläosaa, ja 90 asteen pilari voidaan vapauttaa yhdellä sormella. Vatupassi kääntyy 360 astetta, jotta se on asetettavissa parhaaseen mahdolliseen asentoon. Varusteiden, kuten LED-valot, heijastimet yms kiinnittäminen jalustaan on helppoa.


Manfrotto XPRO-kuulapäässä on uusi kolmiosainen lukitus, joka takaa kameran varman ja vakaan asennon. Kitkanhallinta auttaa kuvaajaa tarvikkeiden painon tasapainotuksessa ja kahdella vatupassilla myös hienosäätö, jopa lukitsimet auki, onnistuu. Uudet polymeerirenkaat takaavat pehmeät, tarkat ja tasaisemmat liikkeet. XPRO-kuulapää on kevyt ja luotettava. Sen rakenne on magnesiumia ja painaa vain 0,5 kg, mutta se kestää jopa 10 kg:n kuormituksen. Uuteen MHXPRO-BHQ2 sisältyy 200 pl pikalevy. Sivusuuntainen kallistus -90 / +40 asteen päänkallistus. 360 asteen panoraamakierto.


Manfrotto 190XPRO3 ja MHXPRO-BHQ2 valmistetaan Italiassa Manfrotton toimesta.

Kestää 7kg kuormituksen

Maksimikorkeus 171.5cm

Varustettuna kahdella vatupassilla

Linkki valmistajan kotisivulle

Takuu: Tuotteella on 24kk takuu

Materiaali Technopolymer,  Alumiini,  Magnesium
Liitäntä 3/8"
Väri Musta
Paino kg 2.5
Minimi korkeus cm 9
Maksimi kuormitus 7 kg
Maksimi korkeus cm 171.5
Maksimi korkeus cm (runko alhaalla) 146,5
Pikaliitin 200PL
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.