Valokuvakehykset

Puuttuuko valokuviltasi kehykset? Meiltä Fotomanista löydät valokuvakehykset normaalikokoisille ja isommillekin valokuville. Isoimmat kehyskoot alkavat koosta 50x70cm, joka on normaali julistekoko. Suurin saatava kehyskoko on 70x100cm. Kehysvalikoimastamme löytyvät niin seinä- kuin pöytäkehyksetkin, sekä erilaiset kollaasikehykset. Pöytäkehyksissä on tuki jolla kehys pysyy hyvin pystyssä pöydällä. Pöytäkehyksissä on myös kiinnitys seinää varten.

Valokuvakehys 3 kuvalle tai valokuvakehys 2 kuvalle on hieno lahjaidea. Meiltä löytyy myös valokuvakehys usealle kuvalle johon mahtuu jopa 8 kuvaa, tällöin puhutaan kollaasikehyksestä. Taulunkehyksiä valmistetaan eri materiaaleista. Valikoimastamme löydät puisia valokuvakehyksiä, metallisia valokuvakehyksiä ja muovilistakehyksiä. Tunnetuin metallinen valokuvakehys on Eirikehys. Eirikehys on suomessa valmistettu käsityönä. Meiltä saat myös laadukkaat Fotofix kehykset, jotka vastaavat Eirin kehyksiä.

Valokuvakehykset kruunaavat valokuvan ja siksi on tärkeää, että valokuvasi sopii värien ja sävyjen puolesta taulukehyksen listaan. Kun haluat valokuvan sopivan täydellisesti kehykseen, niin silloin kannattaa hankkia mieleinen paspartuuri. Papartuureja löytyy eri väreissä ja niissä on kaunis viiste joka on yleensä valkoinen.

Tilaa valokuvakehykset verkkokaupastamme, saat toimituksen jopa seuraavaksi päiväksi!

Järjestys: