Olympus

Helpota valokuvaamista ja hanki kaukolaukaisin Olympus kameraasi! Kaukolaukaisinta käytettäessä sinun ei tarvitse olla painamassa Olympus kameran laukaisinta vaan voit ottaa kuvia vaikka 100 m päästä langattomalla kaukolaukaisimella jota kutsutaan myös radiolaukaisimeksi.

Radiolaukaisin sopii hyvin silloin, kun kuvaat luontokuvia eläimistä ja et halua pelästyttää niitä olemalla lähellä Olympus järjestelmäkamerasi kanssa. Hyvä kaukolaukaisin toimii radiosignaalilla. On olemassa kaukolaukaisimia joissa on n. 2m kaapeli. Langalliset kaukolaukaisimet hyvin, kun kuvaat pitkillä valotusajoilla maisemakuvia, tähtikuvia, revontulikuvia. Langallisissa kaukolaukaisimissa on se hyvä puoli ettei niistä pääse patterin loppumaan. Pakkasessa radiolaukaisimesta voi helposti loppua paristot.

Me Fotomanissa neuvomme millainen kamera kaukolaukaisin, radiolaukaisin sopii parhaiten sinulle ja kameraasi. Canon kaukolaukaisin, Nikon kaukolaukaisin, Sony kaukolaukaisin, Olympus kaukolaukaisin, Pentax kaukolaukaisin.

Järjestys: