Canon

Canon järjestelmäkamerat tarjoaa loistavan kuvanlaadun ammattikuvaajalle kuin aloittavalle valokuvaajalle. Canon järjestelmäkamera aloittavalle kuvaajalle on jokin EOS kamerasarjasta jossa on 4 numeroa esim. 1300D. Edistyneille harrastajille sopii EOS kamerasarjan 2 ja 3 numeroidet rungot esim. EOS 800D ja EOS 77D. Ammattikuvaajan valinta on 1 numeroiset EOS järjestelmäkamerat kuten EOS 5D Mark IV ja EOS 6D MK, Canon EOS 6D mk II.

Canon järjestelmäkameroista löydät sopivan kamerarungon eri käyttötarkoituksiin. Canon ammattirungot ovat säänkestäviä ja iskunkestäviä, kun taas Canon M-sarjan peilittömät kamerat ovat pieniä ja lähes taskussa kuljetettavia. EOS M kameroihin saat laitettua kamerasovitteella kiinni minkä tahansa EOS EF objektiiin. Näin sinulla on kameraasi maailman laajin Canon objektiivi valikoima -Canon järjestelmäkamerat ovat maailman ostetuimpia kameroita. Vuonna 2017 EOS jarjestelmäkamerat valmistuksen aloittamisesta on kulunut 30 vuotta aikaa. Otamme vaihdossa vastaan Canon järjestelmäkeroita ja objektiivejä.

Tiesitkö että Canon järjestelmäkameroilla on oma huoltopaikka suomessa Jas-Tekniikassa. Jas-Tekniikka tekee kaikki Canon takuukorjaukset tehtaan ohjeiden mukaan.

Järjestys: