Kamerajalustat

Kamerajalusta on valokuvaajan yksi tärkeimmistä lisätarvikkeista. Tärkeintähän on ottaa tärähtämättömiä kuvia eri kuvausolosuhteissa. Fotomanin kameratarvike valikoimasta löytyy kamerajalustoja moneen eri käyttöön esim. macrovalokuvaukseen ja maisemakuvaukseen. Sopivia kamerajalustoja löytyy valokuvauksen aloittavalle kuin ammattikuvaajalle. Hyvä jalusta vie kuvaamisesi seuraavalle tasolle.

Jalustavalikoimastamme löytyy pieniä ja kevyitä jalustoja jotka sopivat mukana kuljetettavaksi kaupunkikuvaukseen tai kuvausretkelle. Kompaktit jalustat jotka taittuvat kokoon mahtuvat kameralaukkuun tai kamerareppuun. Kamerajalustoja löytyy ns. yksijalkoja eli monipod ja kolmella jalalla varustettuja hiilikuitujalustoja. Myös pöytäjalustat ovat suosittuja vbloggaajien keskuudessa. Kamerajalustoissa on monia eri ominaisuuksia joista sinun on hyvät tietää. Jalkojen lukitusmekanismeja on erillaisia ja myös jalustan keskiputki voi olla käännettävissa horisontaali asentoon helpottamaan macrokuvausta. Jos harrastat luontokuvausta niin kamerajalusta jonka jalat kääntyvät spagaattiin on suositeltava. Tällöin myös jalustassa olevasta vatupassista ja kamerajalustan jääpiikeistä on apua!

Muista ottaa meihin yhteyttä mikäli tarvitse apua jalustan valitsemisessa. Jalustan pitää olla tarpeeksi tukeva sinun käyttöösi. Varmista että jalustan kuulapää tai kinopää kestää kamerakalustosi painon.

Järjestys: