Canon

Canon Speedlite 430EX III salamalaite

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
1

Toimitusaika: 4-7 vrk

Hinta: 329,00
Edullisin toimitus: Postipaketti 8,90 €
Määrä: kpl
Canon Speedlite 430EX III on tehokas ja monipuolinen salamalaite, jonka ohjeluku on 43. Pieni mutta tehokas salama helppokäyttöisillä säätimillä ja loogisella käyttöliittymällä.
 
Canon Speedlite 430EX III on tehokas ja monipuolinen salamalaite, jonka ohjeluku on 43. Pieni mutta tehokas salama helppokäyttöisillä säätimillä ja loogisella käyttöliittymällä.
  • E-TTL II -valonmittaus
  • ohjeluku 43*
  • langaton apusalamatoiminto
  • 24–105 mm:n zoomaava välähdyspää ja 14 mm:n heijastin
  • nopea ja hiljainen varautuminen
  • 180 astetta kääntyvä välähdyspää
  • tarkennuksen apuvalo

Pieni mutta tehokas salama kulkee kätevästi mukana
Salaman ohjeluku on 43 (ISO 100) eli tehoa riittää useimpiin kuvaustilanteisiin. Speedlite 430EX III-RT painaa 295 grammaa ja on vain 113,8 mm pitkä, joten se mahtuu mukaan kaikkialle minne menetkin. Salama käyttää virtalähteenä normaalia AA-sormiparistoja. Kokonaan purkautunut salama latautuu 3,2 sekunnissa.

Helppokäyttöiset säätimet ja looginen käyttöliittymä
Speedlite 430EX III-RT -salaman säätimet ovat samanlaiset kuin monissa EOS-järjestelmäkameroissa. Tärkeitä ominaisuuksia ohjataan pikavalintanäppäimillä, ja säätöjen tekeminen sujuu nopeasti valintakiekon avulla. Lukituskytkimellä pystyy estämään asetusten muuttumisen vahingossa. Asetukset pystyy tarkistamaan nestekidenäytöstä yhdellä silmäyksellä. Valaistu näyttö on hyvä ja selkeä myös hämärässä ja pimeällä.

Luo täydellinen tunnelma ulkoisella salamalla
Voit asettaa Speedlite 430EX III-RT -salaman myös irralleen kamerasta, jolloin pystyt jäljittelemään eri suunnista tulevaa valoa.
Kaukolaukaisimen avulla voit hallita Speedlite 430EX III-RT -yksikköä jopa 30 metrin etäisyydeltä, ilman että sinulla on näköyhteys kameraan. Voit asettaa useita salamoita eri paikkoihin ja valaista kohdetta luovasti, vain mielikuvitus rajana.
Speedlite 430EX III-RT -salamaa voi ohjata myös optisen kaukolaukaisimen avulla, joten voit käyttää sitä kätevästi yhdessä jo omistamiesi salamoiden kanssa. Salaman voi laukaista jopa 10 metrin päästä joko lisävarusteena saatavan ST-E2-Speedlite-lähettimen tai useisiin EOS-kameroihin integroidun Speedlite-lähettimen avulla.
Voit käyttää useita salamoita yhdessä ryhmänä ja hallita kunkin ryhmän tehoa erikseen. Voit muodostaa peräti viisi ryhmää, joissa kussakin on korkeintaan 15 salamaa!!

Kuvaa tyylikkäitä muotokuvia valoa heijastamalla
Kääntyvän välähdyspään avulla voit heijastaa valoa eri pinnoilta, kuten seinistä ja katoista. Pehmeä, varjoton valotus sopii erinomaisesti muotokuvaukseen. Sisäinen heijastinpaneeli luo kohteen silmiin säihkyvän valoheijastuksen ja herättää kuvattavan henkilön ilmeen kuvassa eloon. Valo pehmenee entisestään, kun käytät myös mukana toimitettavaa heijastinsovitinta. Salaman mukana tulee myös värisuodin, jonka avulla salamavalon värin saa vastaamaan paremmin vallitsevaa valoa. 
Speedlite 430EX III-RT säätää salaman valaisukulmaa käytettävän objektiivin kuva-alan mukaan.

Osa EOS-tuoteperhettä, voidaan käyttää yhdessä muiden Speedlite-salamoiden kanssa
Speedlite 430EX III-RT -salamaa voidaan käyttää yhdessä muiden salamoiden (kuten esim. Speedlite 600EX-RT:n) kanssa osana useista salamoista koottua ryhmää. Speedlite 430EX III-RT -yksikköä voi ohjata ulkoisena salamana kaukolaukaisimella (kuten ST-E3-RT-lähettimellä) tai EOS-kameraan integroidulla Speedlite-lähettimellä.

Kaksi langatonta laukaisutapaa
Hyödynnä Speedlite 430EX III-RT -salaman kaikkia mahdollisuuksia: kun salama on irrallaan kamerasta, sen voi laukaista joko radiotaajuuskaukolaukaisimella tai optisella kaukolaukaisimella. Radiotaajuuslaukaisinta käytettäessä salaman voi asettaa jopa 30 metrin päähän kamerasta, myös ilman suoraa näköyhteyttä. Salaman paikan voi siis valita luovuuden ehdoilla – kokeile vaikkapa sijoittaa salama huoneen ulkopuolelle ja ottaa kuva ikkunan läpi. Integroidulla Speedlite-lähettimellä varustetuissa EOS-kameramalleissa (kuten EOS 760D, EOS 70D ja EOS 7D Mark II) Speedlite 430EX III-RT -salaman voi laukaista optisesti jopa 10 metrin päästä ilman ylimääräisiä lisälaitteita.

Ohjeluku 43 (ISO 100)

E-TTL II -valonmittaus

Kääntyvä välähdyspää

Linkki valmistajan kotisivulle

Takuu: Tuotteella on 12 kk takuu

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.