Canon

Canon Powershot SX730 HS musta, kamera

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
1

Heti toimitukseen (myymälän varastossa)

Hinta: 369,00 449,00 €
Edullisin toimitus: Matkahuolto lähellä-paketti 7,50 €
Määrä: kpl

Erinomainen valinta matkakameraksi on tämä Canon SX730 kompaktikamera jossa 40x zoom ja ainoastaan 0,11s laukaisuviive tärkeiden hetkien tallentamiseen. Mikä parasta saat kuvat jaettua nopeasti kavereille NFC:n tai WiFin avulla.

 

Erinomainen valinta matkakameraksi on tämä Canon SX730 kompaktikamera jossa 40x zoom ja ainoastaan 0,11s laukaisuviive tärkeiden hetkien tallentamiseen. Mikä parasta saat kuvat jaettua nopeasti kavereille NFC:n tai WiFin avulla.

Erinomainen ultralaajakulmaisiin kuviin
Ikuista vaikuttavat maisemat tai mahduta kaikki ryhmäkuvaan 24 mm:n ultralaajakulmalla.

Tuo kaukana olevat yksityiskohdat lähelle
Kuvaa kaukaisiakin kohteita huikealla 40x optisella zoomilla ja lähennä kuvaa lisää 80x ZoomPlus-toiminnolla laadun heikkenemättä.

Todentuntuiset videot
Kuvaa todenmukaisia Full HD 60p -videoita MP4-muodossa vaivattomasti yhdellä videopainikkeen painalluksella.

Lyhyt leike -toiminto
Kuvaa Lyhyt leike -toiminnolla lyhyitä 4, 5 tai 6 sekunnin videoita, joita voi toistaa hidastettuna tai nopeutettuna.

Vakaata videokuvaa
Viisisuuntainen dynaaminen kuvanvakain estää tehokkaasti kuvan tärähtelyn ja pitää yhdessä automaattisen vesivaa’an kanssa videokuvan vakaana niin täydellä zoomauksella, panoroitaessa kuin juostaessa.

Helppo ja nopea yhdistäminen
Yhdistä kamera yhteensopivaan älylaitteeseen kätevästi yhdellä napautuksella käyttämällä Wi-Fi-yhteyttä* ja dynaamista NFC-toimintoa. Tämän jälkeen voit jakaa kuvat ja videot langattomasti Canon Camera Connect -sovelluksen kautta tai katsella niitä teräväpiirtotelevisiossa Canon Connect Station CS100 -asemasta.

Etäkuvaus kännykällä
Kuvaa ryhmä- tai omakuvia tai luontokuvia etäyhteydellä älylaitteesta, jonka kautta näet reaaliaikaisen kuvan ja voit käyttää kameran luovia säätöjä.

Lisää kuviisi geotunnisteita
Pidä kirjaa matkastasi GPS mobiiliyhteydellä -toiminnolla, joka synkronoi älylaitteen tallentamat sijaintitiedot ottamiesi kuvien kanssa.

Jatkuva kuvaus
Ikuista jokainen hetki nopean ja tarkan 0,11 sekunnin automaattitarkennuksen ja 5,9 kuvaa sekunnissa kuvaavan erittäin nopean jatkuvan kuvauksen avulla.

  • Koko 11,1, 3,99, 6,38 cm
  • Paino 276g

Mielestäni tämä kamera on hyvä valinta henkilöllä jolle pelkkä kännykkä ei riitä, mutta järjestelmäkamera on liian kookas kuljetettavaksi matkoilla. Sopii mielestäni hyvin koko perheen kameraksi kotiin tai matkoille.

Hyvä perhekamera

40x optinen zoomi

Tehokas kuvanvakaajalla terävemmät kuvat

Linkki valmistajan kotisivulle

Takuu: Tuotteella 12 kk takuu

Huolto: Jas Tekniikka

  • Kamera
  • Hihna
  • Akku ja laturi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.