Canon

CANON EF/EF-S -> CANON EOS M ADAPTERI

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
1

Toimitusaika: 4-7 vrk

Hinta: 149,00
Edullisin toimitus: Postipaketti 3,00 €

Valitse  perinteinen Cashback 25€ tai 40€ hyvitys mikäli ostat uuden Canon tuotteen myymälästämme 30.4.2019 mennessä!

Tutustu tai hae Cashback tästä linkistä!

Määrä: kpl
Kevyellä EF-M-sovittimella kiinnität EOS M -kameraan minkä tahansa Canonin EF- tai EF-S-sarjan objektiivin, kuten makro- tai kalansilmäobjektiivin.

Kiinnityssovitin EF-EOS M

Kevyellä EF-M-sovittimella kiinnität EOS M -kameraan minkä tahansa Canonin EF- tai EF-S-sarjan objektiivin, kuten makro- tai kalansilmäobjektiivin.
 

Pieni ja kevyt EF-M-sovitin

EOS M -kameraan sopiva EF-EOS M -kiinnityssovitin on pieni ja kevyt, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen avulla voit käyttää EOS M -kameran EF-M-kiinnitystä minkä tahansa Canonin EOS-järjestelmän objektiivin kiinnittämiseen – ja luovat mahdollisuudet ovat käytettävissäsi.

Yhteensopiva kaikkien Canon EF- ja EF-S-objektiivien kanssa

Laajenna EOS M -järjestelmääsi ja anna luovuudelle siivet. EF-EOS M -kiinnityssovittimen avulla voit käyttää Canonin kaikkia EF- ja EF-S-objektiiveja, ja näin voit hyödyntää aiemmin hankkimiasi objektiiveja sekä kokeilla monia uusia vaihtoehtoja. Sarja sisältää useita kiinteäpolttovälisiä objektiiveja ja zoom-objektiiveja, joiden polttoväli vaihtelee 8 mm:sta 800 mm:iin. Niillä voit ottaa vaikka laajakuvia kokonaisista maisemista ja telekuvia kaukana olevista eläimistä. Voit myös kokeilla erikoisobjektiiveja, kuten makro-objektiivia, jonka avulla otat hämmästyttäviä kuvia jokapäiväisen elämän pienistä, piilossa olevista yksityiskohdista. Kalansilmäobjektiivilla voit puolestaan luoda ainutlaatuisia valokuvatehosteita.

Irrotettava jalustasovitin

EF-EOS M -kiinnityssovittimen mukana toimitetaan irrotettava jalustasovitin, jonka avulla voit käyttää jalustaa tukemaan raskaita objektiiveja. Näin kamerasi on täydellisessä tasapainossa ja kuvista tulee teräviä.

EOS EF ja EF-S objektiivit EOS M runkoon

Jalustakierre

Takuu: 12 kk (virhevastuu 24kk)

  • halkaisija x pituus (mm) 66,6 x 22
  • paino (g) 110
  • adapteri
  • etu- ja takatulppa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.