Canon

Canon Control ring Mount Adapter EF-EOS R

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
1

Heti toimitukseen (myymälän varastossa)

Hinta: 229,00
Edullisin toimitus: Postipaketti 8,90 €
Määrä: kpl
Canon Control ring Mount Adapter EF-EOS R. Tässä adapterissa on säätörengas Control ring johon voi laittaa erilaisa toimintoja kuten valotuksen korjailu tai suljinajan säädön. Antaa varmasti enemmän kuvaamiseen tehokkuutta ja mukavavuutta kuin perusadapteri.
Canon Control ring Mount Adapter EF-EOS R. Tässä adapterissa on säätörengas Control ring johon voi laittaa erilaisa toimintoja kuten valotuksen korjailu tai suljinajan säädön. Antaa varmasti enemmän kuvaamiseen tehokkuutta ja mukavuutta kuin perusadapteri.
 
Tässä tuotteessa on menossa Cashback kampanja. Tästä linkistä pääset kampanja sivuille jossa ohjeet ja säännöt. https://www.canon.fi/cameras/eos-r-promotion/ . HUOM! Säännöistä poiketen riittää, että olet ostanut Canon Control ring Mount Adapterin viimeistään 10.1.2019. Sinulle ei tarvitse olla silloin tuotetta fyysisesti jos se on päässet meiltä loppumaan varastosta. Viimeisen sallitun ostopäivämäärän jälkeen sinulla on yhden kuukauden jatkoaika tehdä rekisteröinti. Tämä on virallinen tieto Canonilta!

Adapterissa customoitava säätörengas esim. valotuksen korjailulle

Sovitin ei vaikuta kuvanlaatuun

Sääsuojattu! Molemmilla puolilla tiivisterengas

Takuu: Tuotteella on 12 kk takuu

Huolto: Jas-Tekniikka

  • Mount Adapter EF-EF-EOS R Control Ring Mount -objektiivisovitin
  • runkotulppa R-F-3
  • takatulppa Lens Dust Cap RF
  • käyttöohje 
  • suojapussi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.