Canon 70-200mm f2.8 L IS USM III on julkaistu

{image:text}
Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM III objektiivi uutuus joka on uudistunut niin päältä kuin sisältä. Silminnähden parempi kuvanlaatu (Flare) vastavalossa sekä ilta- että yökuvissa jossa on kirkkaita valonlähteitä uuden etu- ja takapinnoitteen ansiosta. Myös kromaattista aberraatiota on saatu pienemmäksi yhdella fluorite ja viidella UD-linssillä.

Objektiivin toimitukset alkavat elokuussa!
Ennakkotilaajille tulee mukaan Kenko Prostector 77mm suodin.

Voit ennakkotilata objektiivin ennakkoon postiennakkona ja kun tuotetta on toimittaa saamme muutettua haluamasi maksutavan. Voit lähettää meille myös sähköpostia asiakaspalvelu@fotoman.fi 

Otamme vaihtolaitteita vastaan! Laita jo nyt vaihtolaite tarjospyyntö!


Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM III

Objektiivi uutuus joka on uudistunut niin päältä kuin sisältä. Silminnähden parempi kuvanlaatu (Flare) vastavalossa sekä ilta- että yökuvissa jossa on kirkkaita valonlähteitä uuden etu- ja takapinnoitteen ansiosta. Myös kromaattista aberraatiota on saatu pienemmäksi yhdella fluorite ja viidella UD-linssillä.

Uudet etu- ja takalinssin pinnoiteiden ansiosta saat helpommin ja pienemmällä hinkkauksella lissipinnat puhdistettua -ajanmyötä ovat varmasti paremmassa kunnossa. Jos haluat käyttää suojasuodinta niin suosittelemme Kenko RealPro 77mm suodinta objektiivin eteen.

Katso objektiivien ero kirkkaissa kohtaissa
III mallissa vähemmän flaretta kuin II-versiossa


 

Canon 70-200mm f2.8L IS USM III sopii kaikkiin Canon EOS-järjestelmäkameroihin